Je woning financieren? Zo doe je dat!

Heb je een woning in Medemblik op het oog? Dan wil je natuurlijk weten wat je financiële mogelijkheden zijn. Dat vraagt om een eerlijk en degelijk advies en een persoonlijke begeleiding. Maak vooraf dan ook zeker een afspraak met één van onze financiële partners. Zij kennen het project door en door en vertellen je graag meer over de vele aantrekkelijke hypotheekmogelijkheden.

Een passende hypotheek

Voordat je besluit om ’JA’ te zeggen tegen een (nieuwbouw)woning, is het aan te raden om bij één van de financieel adviseurs van Medemblik langs te gaan. Die kennen het project en doen zaken met alle belangrijke geldverstrekkers van Nederland. In hun advies stemmen ze jouw wensen af op je mogelijkheden en helpen ze je graag bij het maken van de juiste keuze. Dat helpt jou dan weer bij je zoektocht naar een Medemblik-woning die bij je past.

Ga naar de erkend adviseur

Weten of de woning van jouw voorkeur binnen de financiële mogelijkheden ligt? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend financieel advies bij de Rabobank of De Hypotheker. Na afloop krijg je jouw financieringsverklaring als pdf toegestuurd die je vervolgens kunt uploaden bij je inschrijving voor een woning. Het is niet verplicht om de check bij onze samenwerkende partners te doen, maar wel makkelijk en snel. Een financieringsverklaring dient te allen tijde door een erkend financieel adviseur gedaan te worden.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken